Зорница Петкова

Сугестопедагог английски език

email: zpetkova7@gmail.com

С ЛЮБОВ СЪЗДАВА СЕ ДОВЕРИЕ

ТАЛАНТА СЕ РАЗКРИВА В СВОБОДА
И В ПРИКАЗНА НЕОБИЧАЙНОСТ
ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА СЕ ИЗГРАЖДА
ЩОМ В ТВОРЧЕСТВО И РАДОСТ НИЙ СЕ ПОТОПИМ
ЕЗИКА И КУЛТУРАТА НА ВЕЛИКИ ХОРА
С ЛЕКОТА ЩЕ УСВОИМ
ПРИ НАС СА МОЦАРТ, БАХ, БЕТОВЕН И ЧАЙКОВСКИ
А СЪЩО ШЕКСПИР, БАЙРОН, МАЯКОВСКИ

 

Ако си готов да се завърнеш там със
И себе си да изумиш с възможностите на ума и същността си,
При нас добре дошъл си ти сега.
Открий къде и кога.

Зорница е сертифициран сугестопедагог от фондация „проф. Д-р Георги Лозанов и проф. Евелина Гатева“.

През по-голямата част от живота си тя се работи с различни сфери на изкуството (завършила е актьорско майсторство и режисура), а качественото образование приема като нейна мисия. За Зорница правилното поднасяне на учебния материал винаги е било от огромно значение, а тя припознава сугестопедията като верния метод за учене и разкриване на скритите резерви на деца и възрастни. За нея е наистина вдъхновяващо да съчетае всичките си знания и умения в полза на това да извлече най-доброто от всеки, с когото работи, неговите неподозирани възможности и таланти. 

Зорница се вдъхновява от красотата на природата, децата, изкуството във всичките му форми, необикновени истории, разходки с приятели, филми, театър, пътешествия, опознаване на нови култури. Винаги готова за още едно приключение, тя ще бъде щастлива да се потопи заедно с вас във вълшебния свят на английския език и култура.

Тънкостите на английския език тя усвоява в Лондон, където има възможност да се гмурне в местната култура и да бъде част от многоликата английска столица.

След сертифицирането си като сугестопедагог Зорница работи в сугестопедичен център „Вихровения“ в София, повеждайки в усвояването на английския език групи от деца и възрастни както присъствено, така и онлайн. За нея всеки курс е впускане в ново приключение в изучаването на английския език чрез метода на сугестопедията и нейните закони-Любов, Свобода, Убеденост на преподавателя, че нещо необикновено се случва, Многократно увеличен материал, отношение част цяло, цяло част, Златното сечение и използването на Класическо изкуство и естетика.

Ще се радвам да бъда част от  вашето приключение в сугестопедията в усвояването на английския език.