Екип

Към този момент екипът на Фондацията изпълнява задълженията си доброволно.

Управител

Отговоря за представянето на Фондацията, подготовката на преподаватели и асистент-обучители и спазване на Думата, дадена на доктор Лозанов за изпълнение на мисията на Фондацията

Ванина Бодурова

Родена на 4 ноември 1972 година в град Сливен, България.

До 26 годишна възраст живее в България в „Града. Най-хубавият на Земята”, както поетът Христо Фотев нарича Бургас. Завършва Английска Езикова Гимназия “Гео Милев” в Бургас, след което ВТУ  “Св.Св. Кирил и Методий”.

Едновременно с магистратурата Английска Филология завършва и
Българо-Холандския Институт по Управление на Туризма в Албена, България, който през периода 1994-1996 носи духът на новото в комуникацията.

От 1996 до 2008 живее и работи последователно в Холандия, Франция, Мексико, Испания.  Преподава в университета Жауме I, в Кастейон де ла Плана, откъдето е изпратена на обучение при проф. д-р Георги Лозанов от професор Мария Анхелес Фернандес Искиердо и доцент Мария Хесус Муньос Торрес.

През  периода 2006 до 2008 се обучава като преподавател – сугестопед и започва тясно сътрудничество с д-р Лозанов.
Публикува в специализирани списания и насочва младите учители и изследователи в областта на Сугестопедията. През 2008 се завръща в България и се установява в Сливен.

Заедно с д-р Лозанов учредяват Фондация, която носи неговото име и името на д-р Евелина Гатева; организират Международна научна Конференция по сугестопедия и създават Сугестопедично Училище „Наука и Изкуство Заедно” в град Сливен.
Започва издателска дейност с първата публикация на сборника от Международната Конференция.

Работи като управител на Фондация „ Професор Доктор Георги Лозанов и професор Доктор Евелина Гатева”, преподавател по английски и испански за възрастни и деца и ръководи обучението на младите преподаватели към Фондацията.
Майка на 3 прекрасни момчета.

Асистент

Десислава Тодорова – Хлавичик

Асистент Обучители

Начална педагогика

Веселина Петрова Дамаскова

Дора Давидова

Математика

Вяра Николова

Английски език

Галя Спасова

Лъчезар Гудев

Немски език

Виолета Атанасова